March 13, 2017

Web dizajn

Zašto je web stranica bitna za poslovanje firme?

Prije svega, zbog informacija koje se nalaze na web stranici i koje opisuju vašu firmu. Svaki korisnik dolaskom na vašu web stranicu može vidjeti podatke o firmi, istoriju, slike, poslovanje, može da pregleda cjenovnik, izvrši narudžbu, kontaktira vas. Druga stvar je što web stranicom Vi dobijate reklamu, sa minimalnim godišnjim ulaganjima. Web stranica se pojavljuje u cijelom svijetu, može da se prevede na sve svjetske jezike, i da otvara mogućnosti kontakta klijenata iz inostranstva.

Mi pravimo web stranice po Vašem nalogu, onako kako se vama sviđa. Trudimo se da Vaša stranica bude pregledna, jednostavna za korištenje, prije svega puna informacija o Vama i Vašoj firmi. Ono što se trudimo je da potencijalnim klijentima ponudimo što više informacija, da se lako snađu i da se brzo za vas odluče.

Web stranica ne treba samo privlačiti pažnju. Uloga web stranice je da privuče i uključi korisnika, kao i da vaš brend komunicira i predstavi svoje proizvode ili usluge.

Statistički gledano na našem i svjetskom tržištu internet poslovanje spada u glavni adut poslovanja jedne firme. Imati dobar web sajt, biti visoko rangiran na pretraživačima zaista pomaže da se poveća protok klijenata vaše firme.

 

 

Cijena izrade web prezentacije nije fiksna i zavisi od količine

materijala, veličine samog projekta izrade, forme sajta,

specijalnih zahteva.