March 13, 2017

Usluge servisa

Kompjuteri, laptopi, danas su dio našeg života i posla, nezamjenljivi su u svakodnevnim poslovima i omogućavaju nam da lakše, brže i produktivnije djelujemo kako na poslovnom tako i privatnom planu.
Pitanje je, šta ako se nešto pokvari, ili system jednostavno zablokira, kad stvari ne idu baš kako se očekuje?

U tom trenutku je potrebno imati na raspolaganju kvalitetan, pouzdan i brz servis kompjutera, sa vrhunskom opremom i stručnim licima, koji će uspješno i sigurno riješiti nastali problem.

U ponudi imamo i usluge održavanja kompjutera za mala i srednja preduzeća uz mogućnost ugovornog održavanja kompjutera.

Pružamo usluge održavanja, popravak računara i prateće opreme, uklanjaje virusa, reinstalacija sistema, nadogradnja i rješavanje svih tehničkih problema. Iskoristite naše visoko znanje i iskustvo (preko 20 god.) i nazovite nas:

Dijagnostika
Dijagnostika se vrši uz pomoć najnovijih programa preko kojih možemo da kontrolišemo rad operativnog sistema, instaliranih programa, temperature i ispravnost komponenti u vašem kompjuteru.

Instalacija operativnog sistema
Kupili ste laptop ili računar bez operativnog sistema, želite svoj stari operativni sistem da zamjenite novim, operativni sistem vam radi sporo i želite reinstalaciju, na pravom ste mjestu.
Naš servis instalira operativni sistem po Vašoj želji, kompletan sa svim drajverima i programima.ponenti u vašem kompjuteru.

Spašavanje i backup podataka
Jedan od najčešćih kvarova na kompjuteru jeste otkazivanje hard diska. Vrlo često zaboravljamo koliko je važno raditi redovan backup podataka, jer su ponekad oštećenja velika do te mjere da je nemoguće izvući bilo šta sa njega. IRC Servis kompjutera u većini slučajeva uspješno rješava spašavanje podataka (slike, dokumenta, i sve što je korisniku važno).

Instalacija drajvera
Ako vam nedostaju drajveri za pojedinu komponentu u kompjuteru, obratite se nama.
IRC Servis kompjutera vam nudi instalaciju drajvera koji nedostaju.

Čišćenje laptopa od prašine
Laptopi su izuzetno osetljivi na prašinu i toplotu koju prašina prouzrukuje. Zato je jako važno da ga redovno održavate i čistite barem jedanput godišnje.

Servis monitora
Vršimo popravku LCD i TFT monitora. Cijene popravke se razlikuju od kvara do kvara. Pozovite nas prvo, upoznajte nas sa kvarom, dođite i potrudićemo se da već sljedeći dan imate vaš monitor popravljen.

IRC Servis kompjutera profesionalno rješava problem pregrijavanja laptopa od prašine. Mi ne koristimo kompresor kao mnogi. Laptop se kompletno rasklapa, čisti, vrši zamjena paste i podmazuje kuler.
Svi kompjuteri koji budu primljeni u našem servisu, podliježu kompletnoj dijagnostici i tek nakon kompletnog izvještaja pristupamo rješavanju problema.