March 30, 2017

Održavanje mreža

Održavanje i izrada računarskih mreža

Imate potrebu u vašoj kancelariji ili vašem domu raditi na više računara, a imati mogućnost da ti računari međusobno budu povezani tada sigurno trebate postavljanje računarske mreže i podešavanje postavki za vaše potrebe kako vama to najbolje odgovara da bi radili u mreži. Ako do sada niste radili u mreži onda i ne znate pogodnosti i sve mogućnosti takvog rada, a ako već jeste onda ih sigurno dobro poznajete i znate kako je to i kakve prednosti ima rad u mreži.
Naše usluge vezane uz Računarske mreže su isto tako vrlo široke i pružamo usluge izrade računarskih mreža kako za fizičke tako i pravne osobe. Za vas smo u mogućnosti izraditi u vašem domu ili firmi bez obzira na veličinu firme računarsku mrežu, a također raditi i na održavanju i servisiranju računarske mreže i uređaja u mreži

Usluge koje pružamo :
1. Izrada računarskih mreža za pravne i fizičke osobe
2. Servisiranje računarskih mreža svih tipova
3. Održavanje i ugovorno održavanje računarskih mreža
4. Nadogradnja postojećih računarskih mreža
5. Servisiranje svih uređaja unutar mreže

Ovo su samo neke od glavnih usluga kada govorimo o računarskim mrežama i održavanju te servisiranju računarskih mreža, a za sve ostale usluge nas kontaktirajte i saznajte više o računarskim mrežama.
Usluge održavanja računarskih mreža
Još jedna u nizu naših usluga je i ugovorno održavanje, servisiranje računarskih mreža gdje možete naručiti uslugu održavanja povremeno ili konstantno u određenom vremenu i po potrebi.
Također vršimo kompletan posao Sistem Administratora gdje osim popravka kvarova u računarskim mrežama te održavanja vršimo održavanje, popravak i administraciju svih računara u mreži te ostalih uređaja.

Dakle pružamo vam kompletnu uslugu na jednom mjestu kada su u pitanju računarske mreže, servisiranje i održavanje mreža i uređaja u mreži.
Za sva pitanja kontaktirajte nas putem email kontakt forme ili putem telefona za kontak.