SERVIS RAČUNARA i LAPTOPA, WEB DIZAJN, ODRŽAVANJE MREŽA, SAVJETI

USLUGE

Naš servis vam nudi sledeće usluge
Go to SERVIS RAČUNARA, LAPTOPA

SERVIS RAČUNARA, LAPTOPA

Servis računara, laptopa podrazumijeva sve vrste servisa. Kada dođete u naš servis prvo ćemo ustanoviti kvar na vašem računaru i dogovoriti cijenu i vrijeme preuzimanja vašeg računara.

Go to WEB I LOGO DIZAJN

WEB I LOGO DIZAJN

Specijalizovali smo se u dizajnu i izradi poslovnih Internet prezentacija. Sa ciljem izrade dobrih i kvalitetnih Internet stranica, pridržavamo se sledećih pravila: -brzina učitavanja

Go to ODRŽAVANJE I IZRADA RAČUNARSKIH MREŽA

ODRŽAVANJE I IZRADA RAČUNARSKIH MREŽA

– Povezivanje kablovskog modema – Povezivanje ADSL modema – Postavljanje rutera na modem i uvođenje wirelless interneta u kuće i kancelarije – Zaštita wirelless mreže – Pravljenje mreže u kući ili kancelariji i razmjena podataka

TERENSKI SERVIS RAČUNARSKE OPREME

Terenski servis računara nudi dolazak na kućnu adresu. Termine zakazujemo za prvi slobodan termin, isti ili sledeći dan. Popravka kompjutera se radi na licu mjesta, pred Vama.

Go to PLAYSTATION SERVIS

PLAYSTATION SERVIS

Servis Playstation konzola, čišćenje playstation konzola od prašine, mijenjanje termalne paste, servis Dzojstika i dijelovi za konzole i dzojstike.

O nama

Ovdje možete pročitati detalje vezane za našu firmu
Na svaki servisirani kompjuter ili laptop dajemo garanciju

Z.R. IRC SERVIS RAČUNARA je firma sa dugogodišnjim iskustvom koja se bavi pružanjem usluga servisiranja i održavanja računara i laptopa. U poslovnim prostorijama na adresi 25.novembar 139 u Živinicama naš tim servisera vrši sve hardverske popravke kompjutera i laptopa, popravke monitora i popravke laptop punjača. Pored usluge servisa računara imamo i dosta novih i polovnih dijelova za računare i laptope. Mogućnost poručivanja specifičnih dijelova preko interneta bez provizije. Nudimo besplatnu telefonsku pomoć i savjete 061/728-391. Potrudićemo se da kvar objasnimo preko telefona, ali za sigurnu dijagnostiku i cijenu kvara morate donijeti uređaj kod nas u servis. Svakom kompjuteru ili laptopu naš servis računara posvećuje maksimalnu pažnju, svaki problem rješavamo strpljivo i kvalitetno, ali opet se trudimo da ispoštujemo rokove. Uvijek ćemo uz jednu popravku obratiti pažnju i na druge moguće probleme, očistićemo Vam računar ili laptop od prašine, testirati memoriju i hard disk. Npr. ukoliko ste na vašem laptopu pokidali DC konektor napajanja, i potrebno je da se on ili popravi ili zamijeni, laptop mora čitav da se otvara. Uz taj posao naš servis računara će Vam kompletno očistiti laptop od prašine, staviti novu termalnu pastu, očistiti kućište računara ili laptopa, pregledati sistem, očistiti ga, skenirati na viruse.

Kontaktirajte nas

Pomoću ove kontakt forme nas možete kontaktirati, a mi ćemo vam odgovoriti u što kraćem roku.